Lifestyle & Geschenken

Van unieke geschenken tot prachtige decoratie voor in en rond het huis.
Bij Cockx vind je meer en meer leuke lifestyle artikelen die je gegarandeerd zullen verrassen.

Shop online

Bekijk hier ons online aanbod

Merken: Artori Design, Book Seat, Lazy Smith, Monica Richards, Rocky Animals, Trendform, Vespa, Züny, …

Deurstoppen in de vorm van leuke dieren van o.a. Monica Richards, Rocky Animals en Züny. De boekensteunen van Zuny kunnen eveneens dienen als deurstop voor lichte deuren.

Door een herbruikbare drinkbus te gebruiken verminder je de berg met plastiek wegwerpflesjes.
Keuze uit Dopper, Rosti Mepal, Sigg, Phil the Bottle en vele andere drinkbussen.

Val op in het verkeer!

De “Lucetta Magnetic bike lights” bestaan uit 2 magnetische lichtjes. De 2 lichtjes, wit en rood, zijn eenvoudig aan en uit te zetten met 1 klik. Kies uit 3 “lichtstanden” door de lichtjes eenvoudigweg opnieuw te bevestigen op het plaatje. Een hobbelige weg? Geen enkel probleem, de sterke magneten zorgen ervoor dat de lichtjes op zijn plaats blijven zitten. Eens aangekomen op je bestemming kan je beide lichtjes afnemen, aan elkaar bevestigen en zeer compact opbergen.
Hetzelfde verhaal wordt gebruikt bij de “Nello magnetic bike bell”. Deze kleine fietsbel is even gemakkelijk geplaatst als de Lucetta en heeft 3 verschillende geluiden. Door de bel terug te bevestigen op het plaatje verander je van geluid. Klein van formaat maar groot van geluid (tot 80dB)!
Beide hulpmiddelen zijn weersbestendig!

Een assortiment fotoalbums en kaders. Ook voor passe-partouts kan je bij ons terecht. Merken: Balvi, Brepols, Canson, Henzo, Invotis, Pagna, Pinetti, Soho, …

Ontdek in de winkel een ruim aanbod woonaccessoires van o.a. ASA Selection, Fatboy, Koziol, Räder, …

Warmies – Een warmteknuffel met een heerlijke geur.

Verwarm je op koude dagen met deze zachte knuffeldieren. De knuffels zijn gemaakt van warmtebestendig materiaal en zijn geschikt voor de microgolf.

Het vulsel is gemaakt van 100% natuurlijk materiaal. Een mengsel van Provençaalse lavendel en Engelse gierst geven een zachte geur af en hebben een ontspannend effect.

Geschikt voor kinderen en volwassenen. Ook beschikbaar als pantoffels.

Ontdek in de winkel een ruim aanbod voor in en rond de keuken van o.a. ASA Selection, Dopper, Koziol en Sigg, vtwonen, …
Van Brooddozen en drinkbussen tot originele geschenken en leuke keukenhulpjes.

Genieten doe je op een comfortabele zitzak of hangmat van Fatboy.

Telkens een zeer grote keuze notitieboeken in voorraad. Merken: Alpha Books, Artebene, Atoma Pur, Atoma Pastel, Fantasticpaper, Filofax, Moleskine, Paperblanks, PIP studio, Sigel, …
Voor de allerkleinste hebben we poppen, knuffels, speelgoed, slabbetjes, handdoeken en zoveel meer… Merken die wij hierin verdelen: Kiboe, La Galleria, Meiya & Alvin collection, Play&Go, Rube en Rutje, Tikiri (gemaakt uit 100% natuurlijke rubber) en Warmies, …  

SPEELMAT EN OPBERGTAS IN ÉÉN!

Last van rondzwervend speelgoed in huis? Ontdek nu een speelmat en opbergtas in één. Met de Play&Go speelmat is al het speelgoed in een handomdraai weer opgeruimd. Met zijn draagbare, slijtvaste ontwerp is de speelmat perfect om mee te nemen naar het strand, op vakantie, naar het park en bij familiebezoekjes.

Het traditioneel zakmes in een nieuw design.

Interesse?

Onze medewerkers helpen je graag verder.