Durable - Ladeblokken

LADENBLOKKEN VOOR ELK BUREAU

VARICOLOR LADEBLOKKEN ZONDER SLOT

Aantrekkelijke en innovatieve ladeblok met 4, 5, 7 of 10 kleurrijke lades. Maak zelf de keuze uit extra brede lades of smalle lades, naargelang de documenten die u wenst te archiveren.
Als de lades gesloten zijn dienen de fijne gekleurde lijnen als hulp bij het organiseren. De lades gaan soepel en geruisloos open en toe en zijn voorzien van een ladestop. De ladeblok is gemaakt van ABS-kunststof van premium kwaliteit, is stapelbaar dankzij de antislip voetjes en kan zij-aan-zij geïnstalleerd worden in alle standaard kantoorkasten en dressoirs. Geschikt voor standaard A4 documenten of documenten in C4 of folioformaat. Inclusief transparante etiketvensters en met de computer bedrukbare inserts die gemakkelijk verwisselbaar zijn.

Geschikt voor al wie thuis of op kantoor orde wil scheppen.

Afmetingen: 280 x 292 x 356 mm (B x H x D)


VARICOLOR® LADEBLOKKEN MET SLOT

Ladebox met 4 kleurrijke lades. 2 XXL lades bieden extra grote opslagcapaciteit. De bovenste lade is afsluitbaar met een cilinderslot, voor het bewaren van confidentiële en persoonlijke documenten.


VARICOLOR JOB CASE (VERFDOOS)

De ideale verfdoos voor kleine en grote kunstenaars.

Dit handige doosje bergt je verfpotjes en penselen netjes op. Door het uitneembare bakje kan je makkelijk overal aan. Je penselen kan je eveneens kwijt op het deksel zonder dat ze eraf rollen. Penselen en verfpotjes niet inbegrepen.

Interesse?

Onze medewerkers helpen je graag verder.