Shop online

Bekijk hier ons online aanbod

Glasborden

Glasborden zijn magnetisch, beschrijfbaar en passen in elk interieur. De borden zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, kleuren en designs. Merken die wij hierin verdelen: Be!Board, Lega, Naga en Sigel. De zilverkleurige ‘SuperDym’ magneten maken het geheel helemaal af.

Legamaster Essence

RESTYLE YOUR WORK!

Maak kennis met het nieuwe ESSENCE whiteboard – de perfecte combinatie van functionaliteit en design. Dankzij een frameloos ontwerp en stijlvolle ronde hoeken past dit hoogwaardige whiteboard perfect in moderne kantooromgevingen, ook misstaat het zeker niet in het thuiskantoor.

Het elegante ontwerp en de vele afmetingen waarin de borden verkrijgbaar zijn, variërend van 60×90 cm tot 119×200 cm, maken dat het ESSENCE whiteboard in elk interieur past. Of u nu thuiswerkt, een creatieve sessie in een kleine huddle room houdt, of samen met een projectteam in een grote vergaderruimte werkt, met een ESSENCE whiteboard kunt u uw ideeën altijd gemakkelijk visualiseren en optimaal presteren.

 • Uitmuntende beschrijfbaarheid en uitwisbaarheid
 • Magnetisch, geëmailleerd whiteboardoppervlak
 • Eenvoudige wandmontage met beugels
 • 25 jaar garantie op de perfecte beschrijfbaarheid en uitwisbaarheid van het bordoppervlak bij gebruik van Legamaster accessoires

Legamaster Space-Up

DO YOU DARE TO THINK BIG?

De Space-Up writing collection biedt u ongelimiteerde schrijfoppervlakken om groots te kunnen denken en doen!

Met de oplossingen van Space-Up writing collection creëert u moeiteloos een whiteboardwand waarop de mooiste ideeën ontstaan. Kies één van de drie mogelijkheden die het beste past bij u en uw omgeving:

• WALL-UP Whiteboard panelen: XL- whiteboardwand van het hoogste niveau.
• BOARD-UP Frameloze whiteboards: Combineer en creëer een unieke whiteboardwand.
• WRAP-UP Whiteboard folie: Geen wand of vorm is te gek voor dit flexibele whiteboard.

Interactive screens

Met de professionele displays en touchscreens van Legamaster heeft u de volledige controle over elke presentatie. Ze zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van moderne kantoren en onderwijsinstellingen. Verander elke vergadering, les of presentatie in een effectieve en interactieve ervaring.

Elk scherm heeft zijn voordelen, onze Discover serie non-touch professionele displays is speciaal gemaakt voor diegenen die willen overstappen op een professioneel digitaal presentatiemiddel zonder de touch ervaring.

Onze ETX-20 serie is ongelooflijk veelzijdig, het biedt een kant-en-klare oplossing dankzij de embedded Android omgeving. De meest gebruikte toepassingen zoals een whiteboard, document-camera en casting app zijn al voorgeprogrammeerd.

Maar onze Supreme serie bevat zelfs het nieuwste InGlass™ M5 touchsysteem. Maak digitaal werken op kantoor gemakkelijker, sneller en creatiever.

 De voordelen van onze schermen

 • Leverbaar in verschillende maten
 • Kan door meerdere gebruikers tegelijk worden gebruikt
 • Plug and play
 • Geleverd met gebruiksvriendelijke software
 • Geen koelventilatoren, dus geen lawaai en geen onderhoud
 • Laag energieverbruik

Whiteboard met bedrukking

Legamaster heeft een serie voorbedrukte whiteboarden uitgebracht. Gaande van een plattegrond van verschillende sporten zoals voetbal, (ijs)hockey, basketbal en handbal tot notenbalken voor de muziekles of een beeld van de anatomie van de mens. ideaal voor jouw sportclub, vereniging of praktijk

Witborden – Magneetborden

Whiteboards bestaan in allerhande uitvoeringen, kwaliteiten en formaten.
Witborden zijn ook verkrijgbaar in uitvoeringen met dichtklapbare zijkanten (conference units), kantelbaar, mobiel op statief, of gecombineerd met wit- en kurkbord!

Kurkborden en Textielborden

Kurkborden en textielborden bestaan in verschillende uitvoeringen en formaten. Wij verkopen deze van verschillende merken zoals Lega, Bi-office, 5star en Dahle, …

Flipover

Flipovers of flipcharts zijn in zeer veel uitvoeringen beschikbaar.
Mobiel (wieltjes) met combinatie witbord en flipover, basis 3-poot, in verschillende kwaliteiten.
De multiborden (flipover en witbord) zijn beschrijfbaar met dezelfde stiften.

Magic-Chart

De kant-en-klare, statische schrijfvellen van Magic-Chart maken van elke omgeving een interactieve werkruimte.  Het enige dat u nodig heeft is een glad oppervlak waar u de Magic-Chart op kan bevestigen. Een raam, deur of gladde muur kunnen hiervoor perfect gebruikt worden.  De Magic-Chart is makkelijk te verplaatsen of herpositioneren en na uw presentatie neemt u de vellen gewoon mee naar de volgende sessie.

De Magic-Chart is in 5 verschillende uitvoeringen verkrijgbaar:

 • Flipchart
 • Whiteboard
 • Blackboard
 • Clearboard
 • Paperchart

Het pakket is voorzien van 25 vellen en een aangepaste marker.

Projectieschermen

Makkelijk te installeren projectieschermen op poot of hangsysteem (op bestelling).
Er zijn vier belangrijke stappen te volgen in de keuze van een scherm:

• Schermsoort (hangmatig, electrisch of mobiel)
• Hoogte- breedteverhouding (1:1, 4:3, 16:9, 16:10)
• Formaat
• Doek (deze bepaald onder andere de weergegeven kwaliteit en de inkijkhoek)

Lega Railsysteem

Wandrailsystemen van Legamaster zijn ontworpen voor elke locatie, situatie en elk doel. De aan de muur bevestigde rail is de perfecte en ruimtebesparende basis voor een verscheidenheid aan presentatieproducten.
Whiteboards, flipovers, prikborden en projectieschermen zijn maar een paar voorbeelden van de producten die voor de rails geschikt zijn. De elementen glijden gemakkelijk achter en voor elkaar langs, waardoor u de presentatie-elementen kunt verwisselen.

Bekijk het volledige LegaMaster assortiment op http://www.legamaster.com

Accessoires

Ruime keuze in accessoires: stiften, spelden, bordvegers, cleaning spray, markerhouders, volledige sets, magneten, flipchartpapier, Laserpennen, enz…

Interesse?

Onze medewerkers helpen je graag verder.