Ecoline Brush Set - Royal Talens

Of het nu gaat om artistieke impressies, modeontwerpen, kalligrafie of kindertekeningen; de briljante, intense kleuren van Talens Ecoline brengen elk werkstuk tot leven. Deze kant-en-klare waterverf maakt al meer dan 80 jaar deel uit van het creatieve landschap en is ook verkrijgbaar in een handige Brush Pen!

De Brush Pen van Ecoline is vriendelijk in gebruik, praktisch voor onderweg en ideaal als je op een plek werkt die schoon moet blijven. De Brush Pen is klaar voor gebruik en bovendien geurloos. Je gebruikt de Brush Pen voor dunne precieze lijnen of energieke streken, maar ook voor het vullen van grotere kleurvlakken. Het is zowel geschikt voor een snelle schets als voor het aanbrengen van de finishing touch. De transparante kleuren geven de mooiste resultaten bij gebruik op wit of zeer licht papier; dit kan tekenpapier, karton of aquarelpapier zijn.

De veelzijdigheid van Ecoline blijkt uit het brede spectrum van gebruikers. Van peuters die hun eerste kunstwerk maken met een spatraam, tot designers die hun digitale ontwerpen met Ecoline tot leven brengen. Deze zogenaamde hybride manier van werken is een optimale combinatie van beide werelden en wordt dan ook steeds meer toegepast. Het eigentijdse gemak van het digitale, gecombineerd met de spontaniteit van het handwerk.

Interesse?

Onze medewerkers helpen je graag verder.