Fellowes Aeramax Luchtreinigers

FELLOWES AERAMAX AMIII
FELLOWES AERAMAX AM IV

Bescherm u en uw omgeving tegen virussen!

De razendsnelle opmars van COVID-19 heeft de druk om onszelf en elkaar te beschermen nog vergroot!  Een gezonde en veilige omgeving zijn nu belangrijker dan ooit!
De professionele luchtreinigers van Aeramax helpen ons deze te verbeteren.  Ze halen tot wel 99,97% van de verontreinigende deeltjes uit de lucht en zorgen zo voor een gezondere thuis- en werkomgeving.  Bovendien zijn ze gecertificeerd als doeltreffend tegen het griepvirus.

BREAKING NEWS!

In een recente test, hebben Fellowes AeraMax Pro AM3 & AM4 luchtreinigers aangetoond het COVID-19* virus te elimineren, gebruik makend van een combinatie van slimme en geïntegreerde technologieën – alleen van Fellowes.

*Onafhankelijke laboratoriumtests hebben aangetoond dat AeraMax Pro AM3 & AM4 luchtreinigers doeltreffend zijn in het elimineren van de aërosolconcentratie van SARS-CoV-2 met 99,9999% in een enkele luchtpassage test van de luchtreiniger. (De testresultaten kan u raadplegen in de winkel.)

Bovendien bereikten AeraMax Pro-luchtreinigers in een aparte test 99,99% reductie van een surrogaat Humaan Coronavirus 229E in een testkamer van 20 m3 binnen 1 uur na gebruik.

De Belgische federale overheidsdienst voor Volksgezondheid, Veiligheid van de voedselketen en Leefmilieu heeft Aeramax Pro en DX luchtreinigers goedgekeurd als veilig systeem. Dit betekent dat Fellowes luchtreinigers geregistreerd en gecontroleerd zijn als veilige ventilatie-zuiveringssystemen in strijd tegen COVID-19.

Op de lijst met goedgekeurde systemen staan zowel de DX luchtreinigers, geschikt voor persoonlijk gebruik in kleine ruimtes, als ook de Aeramax Professional luchtreinigers, voor professioneel gebruik in gedeelde ruimtes.

In recente onafhankelijke laboratoriumtests is aangetoond dat Fellowes AeraMax Pro luchtreinigers effectief zijn in het verminderen van aërosolconcentraties van Human Coronavirus 229E in een testkamer, met een vermindering van 99,99% binnen 1 uur.

Bescherming tegen door de lucht verspreide virussen
Het coronavirus 229E is gebruikt als surrogaat voor het coronavirus bij het onderzoek in het lab van Shanghai WEIPU Chemical Technology Service Company. Van dit virus werd 99,99 procent van de aerosolen binnen een uur uit de lucht verwijderd. Het is in het huidige klimaat nog niet mogelijk of ethisch verantwoord om Sars-CoV-2 te aerosoliseren voor tests in de lucht. Ook is uit onderzoek in Dublin gebleken dat de Fellowes AeraMax Pro luchtreinigers 99,9 procent van aerosolen van het H1N1 virus binnen 35 minuten uit een ruimte kan filteren.

 

In de media

Horeca en werkplekken kunnen weer open dankzij AeraMax Pro
Effectiviteit voor het Coronavirus 229E
Effectiviteit voor H1N1

Ons aanbod

DX Series

Download de brochure

AeraMax DX5

Download de brochure

AeraMax DX55

Download de brochure

AeraMax DX95

Pro AM Series

Download de brochure

AeraMax Pro AMII

Download de brochure

AeraMax Pro AMIII

Download de brochure

AeraMax Pro AM IV

Interesse?

Onze medewerkers helpen je graag verder.