Verzending

WIJ MAKEN GEBRUIK VAN VOLGENDE VERZENDMETHODEN.

• Afhalen in de winkel (gratis)
• Bpost

– Verzendingskosten voor België: 9,56 Euro incl. btw voor een aankoopbedrag kleiner dan 120 euro incl. btw voor standaard pakketten.

– GRATIS verzending in België vanaf 120 euro incl. btw voor standaard pakketten.

Een pakje versturen naar het buitenland (EU) is mogelijk. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.


De leveringstermijn voor verzending met Bpost bedraagt drie werkdagen (met uitzondering van de artikelen die niet voorradig zijn).

Cockx streeft ernaar om de aangekochte artikelen, in de mate van het mogelijke, zo snel mogelijk en binnen de drie werkdagen in België te leveren na ontvangt van betaling. Voor sommige artikelen geldt een langere leveringstermijn. De Klant zal hierover telefonisch of per mail verwittigd worden. De leveringstermijn van een bestelling van meerdere artikelen wordt bepaald door het artikel met de langste leveringstermijn. De opgegeven leveringstermijnen zijn enkel indicatief. Tenzij anders overeengekomen, worden de artikelen aan de woonplaats van de Klant geleverd binnen 30 dagen na ontvangst van de bestelling en betaling.

Bepaalde artikelen kunnen enkel in onze winkel worden opgehaald. Wenst de Klant een artikel, dat in beginsel enkel kan worden afgehaald, toch te laten leveren, dan kan de Klant Cockx contacteren voor de leveringsvoorwaarden van die artikelen.

Voor de artikelen die wel verzonden kunnen worden, bedragen de verzendingskosten voor België 9,56 euro (inclusief BTW) voor een aankoopbedrag kleiner dan 120 Euro (inclusief BTW). Vanaf 120 Euro (inclusief BTW) is de levering in België gratis.

De bestelling wordt aan huis geleverd door Bpost of in een Bpost verdeelpunt.
Indien de Klant niet aanwezig is op het moment van levering volgt er automatisch een tweede aanbieding. Indien de Klant dan niet aanwezig is, wordt er een bericht achtergelaten en kan hij de bestelling zelf afhalen bij het postkantoor in zijn buurt.

De Klant kan er ook voor kiezen om de aangekochte artikelen gratis af te halen bij Cockx (Cockx bvba, Tildonsesteenweg 75,  3020 Herent).

Elke zichtbare beschadiging en/of kwalitatieve tekortkoming van een artikel of andere tekortkoming bij de levering, moeten door de Klant onmiddellijk aan Cockx gemeld worden.

Het risico wegens verlies of beschadiging gaat over op de Klant vanaf het moment waarop hij (of een door hem aangewezen derde partij, die niet de vervoerder is) de artikelen fysisch in bezit heeft gekregen. Het risico gaat echter al over op de Klant bij levering aan de vervoerder, als de vervoerder de opdracht heeft gekregen van de Klant om de artikelen te vervoeren en deze keuze niet door Cockx was geboden.

Voor Cockx.strongoffice.bewww.stempels.cockx.be en www.shopa.be gelden de voorwaarden van deze webshops.

Interesse?

Onze medewerkers helpen je graag verder.